Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Nationale première Mobilize Duo tijdens EV Experience in Zandvoort

Mobilize

Mobilize is met een eigen stand aanwezig tijdens EV Experience dat van 21 t/m 23 september a.s. op het circuit van Zandvoort wordt gehouden. Tijdens het evenement, dat volledig is gericht op elektrische mobiliteit, kunnen bezoekers onder meer kennismaken met de Mobilize Duo die voor het eerst in Nederland te zien is.

Mobilize is een merk van Renault Group dat zich toelegt op duurzame mobiliteits- en laadoplossingen. In navolging van een breed scala aan diensten en producten voor particuliere en zakelijke klanten brengt Mobilize in 2024 ook twee unieke, 100% elektrische stadsvoertuigen op de markt.

Mobilize Duo en Bento

Met de nieuwe Mobilize Duo introduceert het merk een compacte tweezitter met een topsnelheid van 80 km/u, ontwikkeld voor individueel stadsvervoer tegen zeer gunstige kosten. Hij biedt een actieradius van 140 km*, laat zich snel en eenvoudig opladen en is volledig connected. Er komt ook een 45 km/u-versie die mag worden bestuurd door iedereen vanaf 16 jaar met een bromfietscertificaat.

Daarnaast komt Mobilize met de Bento. Die is grotendeels hetzelfde als de Duo, maar dan met één zitplaats, 300 liter laadruimte achter de bestuurdersstoel én een gesloten laadbox van 700 liter. Daarmee biedt de Mobilize Bento in totaal 1.000 liter laadcapaciteit en leent deze ‘microbedrijfswagen’ zich uitstekend voor ‘last mile-delivery’ in stedelijk gebied.

Voor het eerst van dichtbij

Tijdens EV Experience in Zandvoort is de Mobilize Duo voor het eerst in Nederland uitgebreid te ontdekken. Daarnaast wordt ook de 700 liter laadbox van de Mobilize Bento in de schijnwerpers gezet. Hiermee worden de vele mogelijkheden op het gebied van micromobiliteit uitgelicht. Ook kunnen geïnteresseerden worden geïnformeerd over alle mogelijke interieurinrichtingen om in te spelen op de behoeften van professionals. Lees hier alles over de Mobilize Duo en Bento.

Mobilize V2G

Tijdens EV Experience demonstreert Mobilize ook zijn expertise op het gebied van Vehicle-to-Grid (V2G). Hiermee kan de batterij van een auto niet alleen worden opgeladen, maar kan ook energie uit de batterij worden gehaald om bijvoorbeeld te benutten voor huishoudelijk gebruik. Aan de hand van een V2G-laadpaal op de stand kunnen bezoekers zich uitgebreid laten informeren over de voordelen en (toekomstige) mogelijkheden rondom V2G. Lees hier meer over Mobilize V2G.

Mobilize services

Verder kunnen geïnteresseerden meer informatie verkrijgen over de diensten van Mobilize, zoals Mobilize Laadoplossingen (toekomstbestendige, individuele en bedrijfsmatige laadstations en laadpleinen), Mobilize Charge Pass, Mobilize Smart Charging en Mobilize Fleet Monitoring (bijv. analyse geolocatie, kilometerregistratie en rijstijl). Dat geldt ook voor de producten van Mobilize Financial Services, zoals financieringen, verzekeringen, onderhoudscontracten, lease en auto-abonnementen.

Genoeg reden dus om de stand van Mobilize te bezoeken tijdens EV Experience in Zandvoort. Bovendien wordt de mogelijkheid geboden om op het circuit een testrit te maken met de Renault Mégane E-Tech electric en Kangoo E-tech electric, die voor deze gelegenheid worden voorzien van Mobilize-bestickering.

* Onder voorbehoud van homologatie.

foto's

over Mobilize