Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Nieuw in de reeks Série Signature: Renault Captur Barista

CAPTUR   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK – Renault introduceert een zeer rijk uitgeruste en exclusieve versie van de Captur: de Série Signature Barista. Deze tijdelijk verkrijgbare versie is uitgevoerd in de nieuwe lakkleur Brun Cappuccino en biedt onder meer lederen bekleding en LED-plafondverlichting.

De Renault Captur Série Signature Barista is er voor prijzen vanaf € 22.790,- als ENERGY TCe 90 STOP & START (66 kW/90 pk). De uitvoering met automatische EDC-transmissie met dubbele koppeling en TCe 120-krachtbron (88 kW/120 pk) komt op € 25.990,-. De Renault Captur Série Signature Barista is zeer exclusief met een totale oplage van slechts 250 auto’s voor de Nederlandse markt.

GOEDE INGREDIËNTEN
Om de naam van deze nieuwe variant in de Série Signature te bepalen, zette Renault social media in. Een oproep op Facebook, Twitter en LinkedIn leverde meer dan duizend suggesties op. De keuze is op de naam Barista gevallen vanwege de associatie met de kleur Brun Cappuccino. Daarnaast verwijst Barista naar de kunst om met goede ingrediënten een mooi, smaakvol koffieproduct te maken. De combinatie van bijzondere opties zorgt ervoor dat de Renault Captur Série Signature Barista een begerenswaardige uitvoering is voor liefhebbers die houden van stijl en luxe.

Exclusief op deze versie zijn de lederen bekleding, eveneens uitgevoerd in de kleur Brun Cappuccino. De voorstoelen zijn verwarmbaar. Instappen in schemerlicht of duisternis is een uitnodigende attractie dankzij de sfeervolle LED-plafondverlichting. Andere unieke extra’s voor de Renault Captur Série Signature Barista zijn de chroomkleurige afwerking (Pack Look Interieur Chroom Splendour), het dak dat in de kleur Noir Etoile is uitgevoerd, de automatisch dimmende binnenspiegel, de aluminium pedalen, de speciale versnellingspook en de met leder beklede middenarmsteun.

R-LINK STANDAARD
De Série Signature Barista is gebaseerd op de complete Captur Dynamique. Dat betekent dat ook het Renault R-Link connectiviteitsysteem aan boord is, inclusief DAB+-radio. Andere aantrekkelijke zaken in de uitrusting zijn climate control, parkeersensoren inclusief achteruitrijcamera, een regen- en lichtsensor, elektrische inklapbare buitenspiegels en privacy glass achter. Lichtmetalen 17” wielen in het donkere Adventure Noir completeren het exclusieve beeld.

SÉRIE SIGNATURE: EXTRA COMPLEET, EXTRA STIJLVOL
De Série Signature is de opvolger van de Série Limitée. De Captur Série Signature Barista is het tweede model met dit exclusieve label. Eerder bracht Renault de Twingo Série Signature VIVA uit. Wat deze modellen gemeen hebben, is hun zeer complete en luxe uitrusting en in het oog springende designaccenten. Om het exclusieve karakter te benadrukken, zijn de modellen in een gelimiteerd aantal verkrijgbaar.
Meer informatie is te vinden op www.seriesignature.renault.nl.

over Renault Group