Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Nieuwe en klassieke Alpine modellen op Concours d’Elegance Paleis Soestdijk

Alpine   Persbericht

Alpine geeft acte de présence op het Concours d'Elegance Paleis Soestdijk. Tijdens hét evenement voor autoliefhebbers toont Alpine zijn legendarische sportauto’s van toen en nu.

Het gehele weekend van 26, 27 en 28 augustus kunnen bezoekers zich op en rond de stand van Alpine vergapen aan klassieke exemplaren van de roemruchte Alpine A110. Blikvangers van de moderne generatie Alpine zijn de gloednieuwe A110 S en A110 GT. Natuurlijk ontbreken ook de A110 Legende en A110 Pure niet. Alpine brengt de auto’s niet alleen voor de show mee, want voor wie een proefrit wil maken, staan twee nieuwe exemplaren van de Alpine A110 klaar.

Spektakel: Alpine Formule 1-bolide

Als klap op de vuurpijl toont Alpine ook de spectaculaire Formule 1-bolide van het Alpine F1 Team. Dichter op de Formule 1 kun je haast niet komen.

Het gehele weekend kunnen bezoekers zich op en rond de stand van Alpine vergapen aan klassieke en moderne exemplaren van de Alpine A110

Terug van weggeweest

Het Concours d’Elegance Paleis Soestdijk is terug! Alpine mag daarbij natuurlijk niet ontbreken; dit beroemde auto-evenement bij Paleis Soestdijk viert namelijk het verleden, heden en de toekomst van de auto. Behalve van alle autoglorie kunnen bezoekers ook genieten van de PreWar Sprint, modeshows, de royal fair, live muziek en een Trapauto Race voor de allerkleinsten.
Concours d’Elegance Paleis Soestdijk is open van 10.00 tot 18.00 uur op 26, 27 en 28 augustus 2022.

Over Alpine