Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Nieuwe Renault Espace op Arts en Auto Live evenement

ESPACE   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK – Bezoekers van het ‘Arts en Auto Live’ evenement kunnen niet om Renault heen. Tijdens het evenement op 6 juni bij Beesd staan er maar liefst vijf nieuwe Renaults Espace klaar, onder meer voor een proefrit óf een unieke virtuele proefrit. Zo krijgt iedereen de kans om nader kennis te maken en te rijden met de elegante en robuuste crossover.

Arts en Auto Live, dat voor het eerst wordt gehouden, wordt georganiseerd ter gelegenheid van de 80e verjaardag van het magazine Arts en Auto. Het evenement op 6 juni op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt bij Beesd belooft bezoekers een gezellige dag met een gevarieerd aanbod aan activiteiten en entertainment. Renault is aanwezig met de nieuwe Renault Espace, die vanaf heden in de showroom staat.

Comfortabel interieur

De van oorsprong full-size MPV is geëvolueerd in een vloeiend gelijnde crossover met een licht, ruimtelijk, comfortabel en flexibel interieur. Renault heeft veel aandacht besteed aan het design, met de opvallende ‘zwevende’ middenconsole als absoluut hoogtepunt. Het interieur van zowel de vijf- als de zevenpersoonsversie biedt bovendien een tot in detail uitgedachte modulariteit. Tel daarbij op het innovatieve Renault Multi-Sense®-systeem dat de rijervaring feilloos op de bestuurder afstemt, en het feest is compleet.

Virtuele proefrit

Tijdens Arts en Auto Live kunnen bezoekers ook een virtuele proefrit in de nieuwe Espace maken. Hiervoor nemen ze plaats in de auto met een VR-bril op. Vervolgens worden ze rondgereden door Amsterdam, terwijl de auto gewoon stil blijft staan. Virtual Reality maakt het mogelijk om tijdens de virtuele rit 360 graden rond te kijken naar alles wat er gebeurt in en buiten de auto. Dat is op zich al een bijzondere ervaring. Renault voegt echte elementen toe, zoals bijvoorbeeld de wind die je voelt als je de handen uit het raam laat wapperen, de massagestand van de stoelen of interactie met mensen die je virtueel ziet.

Bezoek de website van het Arts en Auto Live evenement voor meer informatie: www.artsenauto.nl/live

Niet in de gelegenheid om Arts en Auto Live te bezoeken? De nieuwe Renault Espace staat nu bij de dealer voor prijzen vanaf € 42.990.

over Renault Group