Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Nieuwe Renault Megane E-Tech electric nu bij de dealer

Renault

BOEK NU EEN PROEFRIT
De nieuwe Renault Megane E-Tech electric is gearriveerd bij de Nederlandse Renault dealers. Het vooruitstrevende, volledig elektrisch aangedeven model is nu uitgebreid te bezichtigen in de showrooms en beschikbaar voor testritten.

Eerder dit jaar maakten enkele exemplaren van de nieuwe Renault Megane E-Tech electric al een kortstondige ‘Preview Tour’ langs de Nederlandse Renault dealers. Voor wie dat gemist heeft en staat te trappelen om de Megane E-Tech electric uitgebreid te ontdekken, is er goed nieuws: het vooruitstrevende elektrische model is officieel geariveerd bij de Nederlandse Renault dealers en nu te bezichtigen in de showroom. Ook is de Megane E-Tech electric per direct beschikbaar voor testritten.

RENAULT MEGANE E-TECH ELECTRIC

De nieuwe Renault Megane E-Tech electric markeert het begin van een nieuw tijdperk. Het model opent het volgende hoofdstuk in de elektrificatieplannen en daarmee de Renaulution-strategie van het merk. Met zijn volledig elektrische aandrijving, vermogen tot 160 kW (220 pk) en actieradius tot 470 km (WLTP) is de Megane E-Tech electric veelzijdig inzetbaar, voor woon-werkverkeer, een weekend weg of een vakantie. Zelfs het trekken van een aanhanger behoort tot de mogelijkheden. Niet alleen de aandrijving, maar ook het interieur is duurzaam. Dat bestaat namelijk voor een groot deel uit gerecyclede materialen.

De Renault Megane E-Tech electric is te bestellen met keuze uit twee batterijpakketten, twee vermogensvarianten en vijf uitvoeringen. De prijzen beginnen bij € 37.590,- voor de EV40 Equilibre. De leaseprijzen beginnen bij € 519,- per maand. Bekijk hier alle prijzen en uitvoeringen van de Renault Megane E-Tech electric.

over Renault