Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Gunstige prijzen en voordelige uitrustingspakketten

Nieuwe Renault Mégane leverbaar vanaf 19.990 euro

SCHIPHOL-RIJK – De prijzen van de Renault Mégane gaan ondanks het feit dat hij vernieuwd is, niet omhoog. De uitvoeringen Bose en GT-Line bieden bovendien flink wat voordeel. Verder zijn extra scherp geprijsde uitrustingspakketten leverbaar: het Technology Upgrade Pack en het Pack Handsfree. Het nieuwe model staat vanaf begin december bij de Renault-dealers.

De vernieuwde Mégane heeft een nieuw en frisser ogend front gekregen, dat de eenheid tussen de Mégane Hatchback, Estate en Coupé versterkt. Alle carrosserievarianten zijn voorzien van dezelfde voorbumper en motorkap en nieuw vormgegeven elliptische koplampen. De voorzijde van de sportiefste Mégane-varianten – de R.S. en de GT – zijn uitgerust met koplampen met glanzend zwarte ‘oogleden’.

De vanafprijs van 19.990 euro (incl. BTW en BPM) geldt voor de vijfdeurs Mégane Hatchback Energy TCe 115 Stop & Start Authentique. De meerprijs van de Mégane Coupé bedraagt voor alle uitvoeringen 500 euro en voor de Mégane Estate 1.000 euro.

Zeer compleet
De nieuwe Renault Mégane valt verder op door de zeer complete uitrusting. In de uitvoering Authentique zijn onder meer airconditioning, Bluetooth, cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, en USB- en 3.5 Jack-aansluiting standaard.
De uitvoering Expression (meerprijs 1.700 euro) biedt daarbij een Tom Tom LIVE-navigatiesystem, 16” designwielen, LED-dagrijverlichting en een met leder bekleed stuurwiel.
De luxueuze uitvoering Bose is bovendien uitgerust met een Bose Premium-audiosysteem, lichtmetalen 17” wielen, donkergetint privacy glass, elektronisch geregelde airconditioning en parkeersensoren achter.
De uitvoering GT-Line biedt als extra onder meer een sportief vormgegeven voor- en achterbumper, sportstoelen, een sportstuur en een versnellingspookknop die met rood stiksel zijn afgewerkt.
Met alle extra’s bij elkaar opgeteld zou de meerprijs van de uitvoeringen Bose en GT-Line respectievelijk 3.600 en 4.000 euro bedragen. Renault berekent echter 2.000 en 2.800 euro, wat bij de Bose-uitvoering een voordeel van 1.600 euro betekent, en bij de GT-Line een voordeel van 1.200 euro.
Beide uitvoeringen zijn bovendien leverbaar met de zuinige en toch krachtige Energy TCe 130-motor in combinatie met de automatische EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling voor zeer interessante prijzen vanaf 25.990 euro.

De 2.0 16V Turbo-motor van 220 pk (162 kW) van de Mégane Série Limitée GT 220 Stop & Start is nu ook beschikbaar voor de Hatchback en de Coupé.

Het dieselaanbod bestaat uit drie zuinige motoren die alle drie in 2014 in de 20% bijtellingklasse vallen: Energy dCi 110 Stop & Start (88g CO2), dCi 110 met automatische EDC-versnellingsbak (110g CO2) en Energy dCi 130 Stop & Start (104g CO2).

Aantrekkelijk geprijsde pakketten
Ter gelegenheid van de introductie biedt Renault een Technology Upgrade Pack voor de speciale prijs van 395 euro (voordeel 505 euro) met een aantal veiligheidsverhogende zaken. Dat zijn parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera, Lane Departure Warning en een grootlichtassistent.
Het Handsfree Pack van 495 euro is helemaal nieuw voor de Renault Mégane. Het biedt de Renault Handsfree Card, een elektrisch bedienbare handrem en Hill-Start Assist. De nieuwe Mégane is bovendien leverbaar met het geavanceerde R-Link multimedia- en navigatiesysteem van Renault. Het is te bedienen via een 7” touchscreen, een joystick en voice control. Behalve audio en navigatie omvat dit systeem ook functies als Driving eco2 voor adviezen over een zuinige rijstijl, Bluetooth handsfree telefoonbediening, audiostreaming (A2DP) en mogelijkheden voor toegang tot internet en de aanschaf van applicaties. Het systeem omvat USB- en 3.5 Jack-aansluitingen en een SD-kaartingang.

Tags Prijzen

over Renault Group