Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renaults nieuweling reist door Europa voor photo shoot

Nieuwe Renault Twingo op toer door Europa

Personenauto's   TWINGO

De nieuwe Renault Twingo is op toer geweest door Europa. Voor een exclusieve photo shoot bezocht Renaults nieuweling diverse hoofdsteden. In Nederland toonde de nieuwe Renault Twingo zijn karaktervolle uiterlijk tijdens een photo shoot in Amsterdam. Daarnaast was de auto ook op diverse evenementen te bewonderen zoals Autoweek Live, Autovisie Cars & Coffee XXL en in Apeldoorn op Paleis het Loo tijdens het Concours d’élégance en tijdens een speciaal evenement voor bloggers en lifestyle pers.

Vanaf heden is de nieuwe Renault Twingo te bestellen en te bewonderen bij diverse Renault dealers in de showroom. Kijk op de website www.renault.nl/twingo-preview voor een overzicht van wanneer de nieuwe Twingo bij welke Renault dealer te bekijken is. Vanaf september staat de nieuwe Renault Twingo bij elke Renault dealer in de showroom en is het ook mogelijk om een proefrit te maken.

In z’n element
De nieuwe Renault Twingo is in z’n element in het stadsverkeer dankzij zijn wendbaarheid en de draaicirkel van slechts 8,6 meter; de kleinste in dit segment. Parkeren is een fluitje van een cent en wordt bijna een leuke bezigheid.
De hoge zitpositie zorgt voor een goed overzicht bij het rijden door de stadsjungle. En hoewel de nieuwe Twingo 10 centimeter korter is dan de vorige generatie, is de cabine een indrukwekkende 22 centimeter langer.
Het interieur blijft verrassen met verschillende kleurenthema’s, opbergvakken met een opgetelde capaciteit van 52 liter en een bagageruimte van 219 dm3. Zeer praktisch is dat de rugleuningen van de achterbank én de passagiersstoel neerklapbaar zijn, waardoor spullen van meer dan 2 meter lengte kunnen worden vervoerd. Het nieuwe multimedia-systeem R&GO biedt gratis navigatie en smartphone-connectiviteit.

De Twingo-spirit is terug!
De Franse fotograaf Dingo legde in 1993 de Twingo vast op de gevoelige plaat. Zijn humoristische platen gaven een goede indruk van het ruime interieur en de vrolijke uitstraling van de auto.

Twee decennia later kreeg de Franse fotograaf weer de kans om de nieuwe stadsauto vast te leggen in zijn element: het centrum van de grote stad.
Deze chique, urban foto’s zijn te zien in Renaults Media Library.

Tags Twingo

over Renault Group