Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Verleidelijk design, riante binnenruimte, met 14 % bijtelling

Prijzen Nieuwe Renault Clio Estate: vanaf 14.990 euro

CLIO ESTATE   Personenauto's

Het gamma van de verleidelijke nieuwe Renault Clio wordt medio maart uitgebreid met de ruime en bijtellingsvriendelijke Clio Estate. De prijzen beginnen bij 14.990 euro voor de Clio Estate ENERGY TCe 90 Stop & Start in Authentique-uitvoering. De levering aan klanten start in april.

De nieuwe Renault Clio Estate combineert de kernwaarden van de nieuwe Clio Hatchback met een riante bagageruimte met een inhoud van 443 tot 1.380 liter. Het gamma van de Clio Estate is hetzelfde opgebouwd als dat van de Hatchback-versie. De Clio Estate ENERGY TCe 90 Stop & Start biedt aansprekende prestaties en een CO2-emissie van 104 g/km, waarmee deze versie in 2013 in aanmerking komt voor de gereduceerde bijtelling van 20 % bij zakelijk gebruik. De Clio Estate ENERGY dCi 90 Stop & Start ECO2-versie produceert een CO2-uitstoot, gelijk aan de hatchback, van slechts 83 g/km en is daarmee, net als de nieuwe Clio Hatchback, vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting. In dit geval zijn zakelijk rijders verzekerd van de gereduceerde bijtelling van 14 %.

De meerprijs van de Clio Estate ten opzichte van de nieuwe Clio Hatchback bedraagt 1.500 euro voor de benzine- en 1.000 euro voor de dieselversies. De prijzen beginnen bij 14.990 euro voor de nieuwe Clio Estate ENERGY TCe 90 Stop & Start met benzinemotor in Authentique-uitvoering. De ENERGY dCi 90 Stop & Start ECO2 met dieselmotor is leverbaar voor prijzen vanaf 16.990 euro. In alle gevallen geldt een meerprijs van 2.000 euro voor de Expression- en 3.500 euro voor de omvangrijkste Dynamique-uitvoering.

De nieuwe Clio Estate is vanaf 1 februari 2013 te bestellen en vanaf eind maart te bewonderen in de showroom. De eerste door klanten bestelde auto’s worden in april 2013 verwacht.

Tags Clio Estate
foto's

over Renault Group