Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Professionele tennisspelers Casper Ruud en Diane Parry zijn nieuwe merkambassadeurs van Renault

Renault

Renault is sinds 2022 premiumpartner van het French Open-tennistoernooi. Het merk begon 2024 met het aantrekken van twee toptennissers in topvorm: Diane Parry en Casper Ruud. Zij worden de nieuwste merkambassadeurs van Renault. Parry en Ruud sluiten zich aan bij Félix Auger-Aliassime, Diede de Groot en Luca Van Assche, die al sinds vorig jaar merkambassadeur van Renault zijn.

De nu vijf Renault ambassadeurs staan voor de merkwaarden en het imago van Renault in het professionele toptenniscircuit. Met hun ambassadeurschap ondersteunen zij het merk bij zijn initiatieven om mensen aan te moedigen om te gaan sporten. Dat doet Renault via het Give Me 5-programma. De vijf tennissers dragen het Renault logo op hun kleding tijdens de Australian Open, het eerste Grand Slam-toernooi van het jaar.

RIJZENDE STER IN FRANSE TENNIS

Diane Parry, 21 jaar oud, is een van de rijzende sterren in het Franse tennis. Met haar prachtige speelstijl vertegenwoordigt zij op haar manier de elegantie van de tennissport. De voormalige nummer 1 van de wereld bij de junioren heeft al twee toernooien op de professionele tour gewonnen: het Montevideo WTA 125-toernooi in 2021 en het Paris Racing Club WTA 125-toernooi in 2023.

DRIEVOUDIG GRAND SLAM-FINALIST

De 25-jarige Noor Casper Ruud is drievoudig Grand Slam-finalist, waaronder de afgelopen twee jaar in Parijs. Hij heeft inmiddels op alle ondergronden al tien ATP-toernooien gewonnen en Ruud wordt ook geroemd om zijn zuivere spel en sportieve mentaliteit.

over Renault