Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault bedrijfswagens nu nog efficiënter met Carminat TomTom LIVE navigatiesysteem

Bedrijfswagens

Het volledige Renault bedrijfswagengamma, dat al 13 jaar het grootste is in Europa, is vanaf nu leverbaar met het navigatiesysteem Carminat TomTom LIVE. De laatste versie van dit TomTom systeem heeft 4 nieuwe informatiediensten. Met een verkoopprijs van € 490,- (excl. BTW/BPM) is het bovendien zeer betaalbaar.

Het systeem is altijd gebruiksklaar, eenvoudig te bedienen en te updaten, en voldoet aan de verwachtingen van particuliere en zakelijke klanten. Voor deze zakelijke klanten biedt TomTom LIVE bovendien een aantal functionaliteiten die de efficiency en veiligheid van zakelijke ritten aanzienlijk verbeteren.

Carminat TomTom is ontstaan uit de samenwerking tussen TomTom en Renault, die in 2009 tot stand is gekomen. Deze samenwerking blijft zich ontwikkelen en wordt hierdoor steeds efficiënter. Zo werd de navigatie in 2010 aangevuld met nieuwe functies als IQ Routes™ (de beste route op basis van de werkelijk gereden snelheden) of Advanced Lane Guidance (geavanceerde weergave van kruispunten en rijstroken). Eind 2010 ging de navigatie nog een stapje verder in zijn begeleiding van de bestuurder met de introductie van de LIVE-versie. Vanaf nu kan het hele Renault bedrijfswagengamma profiteren van 4 nieuwe innovatieve informatiediensten:
HD Traffic™: biedt de beste realtime verkeersinformatie in de landen waarin het systeem wordt verkocht.
Waarschuwingen verkeersveiligheid: geven aan waar er op snelheid wordt gecontroleerd.
Local Search via Google™: haalt de POI’s uit een database van meer dan 20 miljoen referenties, dankzij een goede, intuïtieve zoekmachine.
Weersverwachting voor 5 dagen.
Deze Carminat TomTom LIVE services zijn beschikbaar via een TomTom® HOME jaarabonnement van € 59, of een 3-jarig abonnement van € 149. De klanten kunnen gebruik maken van een gratis proefperiode van 3 maanden.

TOMTOM
TomTom NV is wereldwijd de eerste leverancier van individuele navigatiesystemen (GPS) en digitale kaarten. Bij TomTom NV werken meer dan 3.500 mensen binnen vier bedrijven – TomTom, Tele Atlas, Automotive en TomTom WORK.Bij de ontwikkeling van producten van TomTom wordt voortdurend rekening gehouden met innovatie, kwaliteit, gebruiksgemak, veiligheid en de kwaliteit-prijs verhouding. Het gamma bevat complete navigatiesystemen waarmee de gebruiker zich direct kan oriënteren: de beroemde TomTom GO familie, TomTom XL, het TomTom ONE gamma en TomTom RIDER. TomTom is in 1991 opgericht in Amsterdam en heeft kantoren in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en in Pacifisch Azië. Het bedrijf staat beursgenoteerd bij Euronext Amsterdam in Nederland. Ga voor meer informatie naar http://www.tomtom.com/.

over Renault Group