Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault breidt gamma Master uit tot 231 modelvarianten

SCHIPHOL-RIJK – Met de onlangs gepresenteerde Renault Master Combi is het toch al omvangrijke gamma van de grootste bedrijfswagen van Renault toegenomen tot 231 modelvarianten. Voor iedereen die in dit segment op zoek is naar een bedrijfswagen, is er een passende Renault Master. De Renault PRO+ Centers bieden daarbij alle benodigde services en expertise die is toegesneden op de bedrijfswagens van Renault.

Het gamma van de Renault Master blinkt uit in diversiteit. De modelvarianten verschillen qua lengte (er zijn vier lengtes leverbaar) en hoogte (er zijn drie hoogtes leverbaar) en ook op het gebied van motoren is er veel keus. Vanzelfsprekend is er een uitgebreide keuze aan motoren die voldoen aan de Euro5-emmissienorm. Daarnaast zijn de Master Combi uitvoeringen allemaal voorzien van een A of B-label. Renault levert tevens verschillende carrosserievarianten: gesloten besteluitvoeringen, pick-ups, chassiscabines, distriboxen en platformcabines. Er zijn versies met voorwiel- of achterwielaandrijving en uitgerust met een dubbele cabine. Ten slotte kan elke Master aangepast worden aan de specifieke eisen van de klant, zoals bijvoorbeeld geconditioneerd transport of het vervoer van mindervaliden.

Renault PRO+ Centers
In Europa is Renault al sinds 1998 marktleider wat betreft de verkoop van bedrijfswagens. Om nog beter te kunnen inspelen op de wensen en behoeften van de klant, heeft Renault het label Renault PRO+ opgericht. De Renault PRO+ Centers fungeren hierbij als de bedrijfswagenspecialisten binnen het Renault-dealernetwerk. Op 31 mei 2011 is het 200ste PRO+ Center geopend in Le Mans, Frankrijk. Eind 2012 moeten er 400 Renault PRO+ Centers operationeel zijn verdeeld over 30 landen. In Nederland zijn er momenteel 15 PRO+ Centers. Men streeft in Nederland naar een netwerk van 25 Renault PRO+ Centers met een landelijke dekking. De werkplaats van de Centers is toegerust voor bedrijfswagens tot 7 ton voertuiggewicht en met een hoogte van maximaal 3,50 meter.

De Renault PRO+ Centers onderscheiden zich onder meer op de volgende punten:
• Specialisatie in de verkoop en het onderhoud van Renault bedrijfswagens
• Verruimde openingstijden
• Vervangend vervoer op maat
• Uitgebreid aanbod bedrijfswagens, inclusief op- en ombouw
• Sales-offerte op maat binnen 48 uur
• Technische diagnose binnen 1 uur
• Vaste contactpersonen
• Onderhoud zonder afspraak, binnen 8 uur
• Haal- en brengservice

Renault presenteerde de nieuwe Master in april 2010. Sinds de introductie hebben al meer dan duizend exemplaren in Nederland hun weg naar een eigenaar gevonden. Daarmee is de Master in zijn klasse de op twee na bestverkochte bedrijfswagen in Nederland. Met de introductie van de Master Combi en de gespecialiseerde Renault PRO+ Centers zet Renault dit verhaal voort.

Tags Bestelauto

over Renault Group