Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Radio 538-dj Jeroen Nieuwenhuize overhandigt sleutel aan Ron van de Laak

Renault Clio voor winnaar ‘Oud wordt Nieuw’-actie

Persbericht

SCHIPHOL-RIJK – Renault heeft samen met Radio 538 het nieuwe jaar van Ron van de Laak onvergetelijk gemaakt. De inwoner van Goes is de winnaar van de actie ‘Oud wordt Nieuw’ van Renault en Radio 538. Hij ontving daarom een nieuwe Renault Clio uit handen van dj Jeroen Nieuwenhuize.

‘Geweldig! Een nieuwe auto! Dit is het mooiste cadeau voor 2015.’ De enthousiaste reactie van Ron van de Laak laat er geen misverstand over bestaan hoe blij hij met zijn nieuwe auto is. Ron kreeg de witte Renault Clio feestelijk overhandigd op 31 december jongstleden bij de studio van Radio 538 in Hilversum.

Renault en Radio 538 hielden eind vorig jaar de actie ‘Oud wordt Nieuw’. Luisteraars van de populaire radiozender konden tijdens de actie stemmen op hun favoriete 538-fragment van het afgelopen jaar en daarbij maakten ze kans op een nieuwe Renault Clio.
De actie werd doorvertaald in de showroom van de Renault-dealer, waar consumenten tot € 4.700,- voordeel kregen als zij hun oude auto inruilden voor een nieuwe Renault.

Tags Campagne Clio
Foto's

Over Renault Group