Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault en Stichting Groot Hart bezorgen kinderen geweldige racedag op 15 mei a.s.

SCHIPHOL-RIJK – Renault Nederland verleent zijn steun aan de Stichting Groot Hart. Groot Hart bezorgt ernstig zieke kinderen (5-17 jaar) en hun gezin een onvergetelijke racedag op het circuit. Renault Nederland maakt dat graag mede mogelijk op drie racemeetings waar Renault raceauto’s de boventoon voeren.

Groot Hart is een initiatief van tv-presentator en autocoureur Rob Kamphues, die zelf ook vaak tijdens de circuitdagen aanwezig is. De gezinnen worden als VIP’s ontvangen op de paddock en mogen een kijkje nemen bij een Renault raceteam. Het hoogtepunt van de dag is als de kinderen een rondje over het circuit maken, in een Renault Clio Cup auto of een andere Renault-raceauto, bestuurd door een echte coureur. Het programma wordt afgesloten met de uitreiking van een oorkonde.

Als merk met een rijke historie in 115 jaar autosport zet Renault zich graag in voor een goed doel. Daarom ondersteunt Renault de stichting Groot Hart en stelt vijf Renault-raceauto’s én tijd op het circuit beschikbaar bij drie evenementen – 15 mei (Circuit Park Zandvoort), en 12 juni (Spa-Francorchamps) en 21 augustus (Circuit Park Zandvoort). Ook stelt Renault aan de Stichting Groot Hart een Renault Master ter beschikking voor vervoer van alle materialen die tijdens de evenementen nodig zijn.

Voor meer informatie over de Stichting Groot Hart en het aanmelden voor een van de races, zie http://www.groot-hart.nl/

Tags Clio Clio Cup

over Renault Group