Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault MPV valt in de smaak bij kinderen

Renault Espace wint meeste prijzen van De Grote Achterbankentest door de ANWB Explorers

ESPACE   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK – De Renault Espace doet het niet alleen goed bij volwassenen; ook bij kinderen valt de ‘moeder der MPV’s’ in de smaak. In De Grote Achterbankentest van de ANWB, uitgevoerd door een jury van tien kinderen, won de Espace de meeste prijzen van alle deelnemende auto’s.

Op 13 april voerden de ANWB Explorers – een jury van tien kinderen in de leeftijd van 10 tot 11 jaar – op de AutoRAI De Grote Achterbankentest uit. De Renault Espace kwam op maar liefst vier punten als winnaar uit de bus: ‘de auto waar je het lekkerst in zit’, ‘de auto waarin je het best een filmpje kunt kijken’, ‘de auto waarin de meeste Explorers passen’ en ‘de auto waarmee je het makkelijkst overal kunt komen en parkeren’.

Meeste prijzen
De Renault Espace sleepte van alle deelnemende auto’s de meeste prijzen in de wacht. Verder werden onder meer de Opel Meriva, de Kia Venga, de Peugeot 5008, de Škoda Superb Combi en de Porsche 911 Black Edition beoordeeld voor De Grote Achterbankentest. De strenge jury verkoos de Porsche 911 uiteindelijk tot algemene winnaar van de test.

Mooie score
Op 22 en 23 april konden jonge bezoekers van de AutoRAI met behulp van een ANWB-testkit zelf hun Grote Achterbankentest uitvoeren. Honderden kinderen inspecteerden de deelnemende auto’s en ook hierbij sleepte de Renault Espace de meeste prijzen in de wacht. De MPV won de titels ‘de auto waarin je het lekkerst zit’, ‘de auto waarin de meeste Explorers passen’ en ‘de auto met het mooiste uitzicht vanaf de achterbank’. Een mooie score!

Ideale gezinsauto
De Renault Espace sleepte van alle deelnemende auto’s de meeste prijzen in de wacht. Doorslaggevend was het aanwezig zijn van een Nintendo® Wii spelcomputer op de achterbank. De Renault Espace is al meer dan 25 jaar de ‘moeder der MPV’s’. Het model is comfortabel, veilig, praktisch en ruim, wat hem tot de ideale gezinsauto maakt. Dankzij de verbeterde dCi-dieselmotor heeft de Renault bovendien een groen energielabel C.

De prijzen van de Renault Espace beginnen bij 39.990 euro.

over Renault Group