Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault levert 1.000ste elektrische ZOE aan OMD Nederland

Elektrische auto's   ZOE

SCHIPHOL-RIJK – Deze week kreeg OMD, het full service mediabureau binnen de Omnicom Media Group, haar nieuwe Renault ZOE Z.E. 40 afgeleverd. Het mediabedrijf zet de 100% elektrische Renault ZOE in als poolauto om haar medewerkers emissievrij naar klanten te laten rijden. De auto werd afgeleverd door Timo Peters bij Renault Nieuwendijk in Aalsmeer.

OMD Nederland: “Eén van onze kernwaarden is ‘SHARE’. Samen met onze mensen en onze klanten werken we graag aan gezamenlijke doelen. Wat is er dan mooier dan een CO2-neutrale mobiliteitsoplossing voor onze mensen.”

Elektrisch rijden is niet alleen bij OMD populair, in Nederland neemt het aantal elektrische Renaults snel toe. Deze week werd de 1.000ste volledig elektrische Renault van 2017 verkocht. Een verviervoudiging ten opzichte van het jaar er voor, waaruit blijkt dat elektrisch rijden aan een opmars bezig is.

Volgens vestigingsmanager Timo Peters is Renault Nieuwendijk al vanaf het begin betrokken bij Renault elektrisch. “Samen met Renault kunnen we daardoor voorop blijven lopen qua elektrische revolutie. Elektrisch rijden is de toekomst en doordat wij er vanaf het begin bij betrokken zijn hebben we nu al veel ervaring.”

Maak in deze video kennis Timo Peters, vestigingsmanager Renault Nieuwendijk.

over Renault Group