Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault maakt BouwBeurs leuker

Bedrijfswagens   TRAFIC

SCHIPHOL-RIJK - De nieuwe Renault Trafic staat in het middelpunt van de belangstelling bij Renault, tijdens de BouwBeurs (9 t/m 13 februari in Jaarbeurs, Utrecht).

De nieuwe Renault Trafic sluit goed aan op de centrale boodschap van de BouwBeurs ‘Het wordt weer leuk in de bouw!’. De Trafic maakt volledige integratie van smartphone, tablet of laptop mogelijk. En daarmee is de Renault Trafic feitelijk een mobiel kantoor.

Laag verbruik en langste laadruimte in zijn klasse
Het wordt nóg leuker, want de nieuwe Renault Trafic kent een gemiddeld brandstofverbruik van slechts 5,9 l/100 km (ENERGY dCi 120 TT START & STOP) en stoot slechts 155 gram CO2 per kilometer uit. Bovendien heeft de Renault Trafic de langste laadruimte in zijn klasse.

Aantrekkelijke acties
Renault Bedrijfswagens is te vinden in hal 09, stand B040. Vraag op de stand naar onze aantrekkelijke accessoire BouwBeurs acties en onze ludieke proefritactie!

Bouwend Nederland
Voor leden van brancheorganisatie Bouwend Nederland is het nog leuker op de BouwBeurs stand van Renault. Zij profiteren bij Renault van zeer aantrekkelijke condities bij aanschaf of lease van een nieuwe Renault. Dit geldt overigens niet alleen tijdens de BouwBeurs, maar uiteraard ook erna. Renault is namelijk als enig voertuigleverancier officieel partner van Bouwend Nederland.

foto's

over Renault Group