Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault Mégane GT en Mégane GT Estate Energy dCi 165 leverbaar

SCHIPHOL-RIJK – De Renault Mégane GT en Mégane GT Estate zijn nu ook te bestellen met de nieuwe ENERGY dCi 165 naast de bestaande ENERGY TCe 205. Deze krachtige en efficiënte twin-turbo dieselmotor is standaard gekoppeld aan een zestraps EDC-automaat met dubbele koppeling. Dankzij de expertise van Renault Sport en het 4CONTROL-onderstel met vierwielbesturing staan de Renault Mégane GT en GT Estate garant voor ongeëvenaard rijplezier, zoals de sportieve benzineversies met ENERGY TCe 205 motor eerder al bewezen.

ENERGY dCi 165
De ENERGY dCi 165 dieselmotor is door Renault Sport onder handen genomen en levert nu 165 pk (121 kW) vermogen. Het maximumkoppel bedraagt 380 Nm bij 1.750 t.p.m. Daarmee kan de bestuurder het uiterste vragen van de eveneens door Renault Sport ontwikkelde wielophanging en het 4CONTROL-onderstel, dat voor een veilig en dynamisch weggedrag zorgt op bochtige wegen. Honderd keer per seconde berekent het 4CONTROL-systeem de stuurhoek van de achterwielen en past die aan. Dat biedt extra stabiliteit op hogere snelheid en extra wendbaarheid als de bestuurder langzamer rijdt.

Veelzijdige, sportieve auto voor dagelijks gebruik
De Renault Mégane GT is als Hatchback én als Estate een opvallend veelzijdige en sportieve auto voor alledag. Het rijplezier dat de ENERGY dCi 165 biedt, gaat niet ten koste van het verbruik, dat volgens de NEDC-cyclus slechts 4,6 l/100 km bedraagt voor de Mégane GT en 4,7 l/100 km voor de Mégane GT Estate. De Renault Mégane GT en Mégane GT Estate met ENERGY dCi 165 dieselmotor zijn per direct te bestellen en arriveren in het eerste kwartaal van 2017 in Nederland.

Prijzen*

VERSIE

MOTOR en TRANSMISSIE

PRIJS (€)
EDC = automaat met dubbele koppeling
MEGANE GT  Energy TCe 205 EDC  33.140
 Energy dCi 165 EDC  36.140
MEGANE GT Estate  Energy TCe 205 EDC  34.140
 Energy dCi 165 EDC  37.140

 

Benzine   Diesel

*De genoemde vanafprijs is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de klant en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden

over Renault Group