Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault opnieuw partner tv-programma The voice of Holland

CAPTUR

SCHIPHOL-RIJK – Renault is dit nieuwe, elfde seizoen net als vorig jaar officieel en exclusief automotive partner van het bekende tv-programma The voice of Holland. Daarbij zet Renault de CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid in de schijnwerpers. Deze innovatieve bestseller is in diverse afleveringen te zien en de uiteindelijke winnaar van dit seizoen gaat met de CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid naar huis.

Driekwart voor Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid voor de studio

In het populaire tv-programma The voice of Holland is dit seizoen een prominente rol weggelegd voor de Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid.

Op vrijdag 20 november om 20.00 uur barst bij RTL 4 het elfde seizoen van The voice of Holland los. Het muzikale spektakel is al tien seizoenen de grootste talentenjacht op televisie en breekt keer op keer kijkcijferrecords, zowel nationaal als internationaal. In het populaire programma is dit seizoen een prominente rol weggelegd voor de Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid. Zo worden de deelnemers in de Renault CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid van huis opgehaald en naar de studio gebracht met presentatrice Geraldine Kemper achter het stuur. De finale van The voice of Holland vindt dit seizoen plaats op 26 maart 2021.

over Renault Group