Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Een nieuwe Renault Twingo vanaf € 229,- per maand, all-in

Renault Private Lease: zorgeloos en helder

SCHIPHOL-RIJK – Renault introduceert Renault Private Lease. Met deze complete en heldere leasevorm rijdt de particuliere automobilist al voor € 229,- per maand in een nieuwe Renault. Alle autokosten zijn in het maandbedrag opgenomen, behalve de brandstof. Op www.renaultprivatelease.nl kunnen bezoekers gemakkelijk een pakket samenstellen en de maandtermijn berekenen.

Renault Private Lease is beschikbaar op de nieuwe Renault Twingo (vanaf € 229.- per maand), de Renault Clio (vanaf € 306,-), de Renault Clio Estate (vanaf € 324,-) en de Renault Captur (vanaf € 345,-). De bedragen zijn inclusief motorrijtuigenbelasting, all risk verzekering met een eigen risico op het cascogedeelte van slechts € 150,-, onderhoud, reparatie en banden. Ook zijn een ongevallen-inzittendenverzekering, rechtsbijstand, Renault Route Service (pechhulp in heel Europa), de afleverkosten, afschrijving, rente en btw inbegrepen. Bovendien wordt de auto afgeleverd met een volle tank.

Met een keuze uit de drie pakketten Basis, Comfort en Luxe speelt Renault Private Lease in op de behoeften van verschillende doelgroepen. Het uitrustingsniveau van de auto neemt toe bij een uitgebreider pakket. De maandtermijn wordt bepaald door de gekozen opties, de looptijd (twee, drie of vier jaar), het jaarkilometrage (10.000 – 30.000) en het aantal schadevrije jaren van de berijder. De bestelling, levering en onderhoud worden verzorgd door het Renault dealernetwerk, bij een Renault – dealer naar keuze.

foto's

over Renault Group