Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Leverbaar vanaf januari 2016

Renault TALISMAN

Personenauto's   TALISMAN

SCHIPHOL-RIJK - Na de onthulling van de Renault TALISMAN in juli van dit jaar – waarbij de nadruk lag op de styling van de carrosserie en het interieur, de kwaliteit en de afwerking – informeert Renault u nu over het unieke weggedrag en comfort van het nieuwe topmodel. De Renault TALISMAN Sedan staat vanaf januari bij de Renault dealer in de showroom en is verkrijgbaar voor prijzen vanaf € 30.590,-. De Renault TALISMAN Estate volgt in april en heeft een meerprijs van € 1.200,- ten opzichte van de Sedan.

De Renault TALISMAN biedt:

  • Intens rijplezier dankzij MULTI-SENSE-technologie waarmee wegligging en rijkarakter op eigen voorkeur zijn af te stemmen. De TALISMAN is de enige sedan in het D-segment met 4CONTROL vierwielbesturing met Electronic Damper Control voor een uitstekende rijdynamiek, waarin prestaties, wendbaarheid en comfort zijn verenigd.
  • Keuze uit benzine- en dieselmotoren die rijplezier en efficiency bieden, met een brandstofverbruik en CO2-emissies vanaf resp. slechts 3,6 l/100 km en 95 g/km.
  • Een ruim en comfortabel interieur en een bagageruimte van 608 liter (VDA) in een elegant gelijnde carrosserie.
  • Riante, fraai beklede voorstoelen die voorzien zijn van het grootste aantal functies in deze klasse, met onder meer massage, verwarming en ventilatie.
  • Technologie die het rijden veraangenamen: connected R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem met een 8,7” touchscreen in combinatie met een  BOSE® Surround Sound-systeem, een fullcolour head-up display, een 7” display in het instrumentarium en een uitgebreide reeks assistentiesystemen, waaronder handsfree parkeren.

Tezamen zorgen deze innovaties dat de TALISMAN bijzonder aantrekkelijk is door het unieke rijplezier dat hij biedt, maar ook door zijn elegante vormgeving.

Lees hier het volledige persdossier

Tags Talisman

over Renault Group