Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault Twingo Award voor Stephanie Louwrier

Personenauto's

Actrice Stephanie Louwrier won gistermiddag de Renault Twingo Award tijdens de uitreiking van de VIVA400-awards in het Tobacco-theater in Amsterdam. Als hoofdsponsor van het evenement mocht Renault de extra onderscheiding uitreiken aan een van de vierhonderd genomineerde jonge, succesvolle vrouwen.

Succesvol, ambitieus en stijlvol
De VIVA400 is een lijst van vierhonderd powervrouwen uit diverse vakgebieden, samengesteld door het tijdschrift Viva. Kernwoorden zijn ‘succesvol, ambitieus en stijlvol’, wat helemaal in lijn is met de doelgroep van de Renault Twingo. De VIVA400-awards worden jaarlijks uitgereikt aan negen vrouwen die als winnaar uit de bus zijn gekomen in categorieën als bloggers, business, fashion en showbizz. Tijdens de vijfde editie van de uitreiking stonden onder meer Carice van Houten, Anna Drijver en Eva Simons op de lijst.

‘De ultieme winnares’
De tiende onderscheiding – de Renault Twingo Award – was voor actrice Stephanie Louwrier. Janet Richter directeur Communicatie van Renault Nederland, reikte de prijs uit en noemde Louwrier de ‘ultieme winnares’. Richter: ‘Stephanie is energiek, ambitieus, heeft een uitgesproken persoonlijkheid en is een tikje brutaal. Hetzelfde geldt voor de Renault Twingo.’

Tags Award Twingo

over Renault Group