Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Elektrische auto vanaf € 447,- per maand

Renault ZOE te leasen bij milieuorganisatie Natuur & Milieu

Elektrische auto's

SCHIPHOL-RIJK - Vanaf 17 november tot 28 februari is de Renault ZOE via privé lease verkrijgbaar bij milieuorganisatie Natuur & Milieu. Natuur & Milieu is samen met Project A15 initiatiefnemer van de actie voor het privé lease aanbod. Het doel van de actie is om elektrisch rijden voor een nog breder publiek toegankelijk te maken.

De milieuorganisatie biedt een privé lease tarief aan voor de Renault ZOE vanaf € 447,- per maand. Dat is inclusief onderhoud, belastingen, verzekeringen en batterijhuur. Het is daarmee het gunstigste aanbod in zijn klasse.
Het tarief waarvoor Natuur & Milieu de Renault ZOE op www.nuelektrisch.nl aanbiedt, is gebaseerd op jaarlijks 10.000 kilometer en een leasecontract voor vier jaar. Het aanbod is behalve voor de particulier ook heel geschikt voor de kleine ondernemer, aldus Natuur & Milieu. Daarnaast kan er ook worden voorzien in additionele randvoorwaarden noodzakelijk voor elektrisch rijden zoals een laadpunt en laadpas.

De Renault ZOE is de enige 100% elektrische auto die standaard is uitgerust met de zogenaamde ‘Caméléon™ lader’. Deze is geschikt voor elk vermogen tot 43 kW en benut altijd het maximale vermogen van elk type laadpunt. Hiermee is de Renault ZOE gemiddeld 3 keer tot 6 keer sneller opgeladen aan gangbare 11kW en 22 kW openbare laadpunten dan andere elektrische auto’s. Met de huidige 43 kW AC-snelladers van Fastned, Allego en The New Motion is het mogelijk om met de Renault  ZOE in slechts 30 minuten een lege batterij nagenoeg vol op te laden. Het bereik van de Renault  ZOE is vastgesteld op 210 kilometer (volgens NEDC). Dit komt overeen met een gemiddeld bereik van 130 kilometer. De ZOE is uit voorraad leverbaar.

over Renault Group