Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Stam Autobedrijven is Renault ‘Dealer of the Year 2022’

Persbericht   Renault

Renault organiseert elk jaar de ‘Dealer of the Year’-verkiezing. Deze langlopende traditie is een erkenning voor de inzet van het dealernetwerk voor het merk Renault. Dit jaar is Stam Autobedrijven uitgeroepen tot Renault ‘Dealer of the Year 2022’.

Van links naar rechts: Sipko de Ruiter - Theco Kuijtenbrouwer – Pim de Vries – Jan-Geerlof de Ruiter (Stam Autobedrijven)

Stam Autobedrijven behaalde over de gehele linie de meeste hoogste scores. Daarnaast scoorde Stam ook het hoogste aantal punten op acht van de tien indicatoren en bewees hiermee de verdiende winnaar te zijn.

De felbegeerde prijs is uitgereikt tijdens een livestream evenement waarbij de winnaars van de Dealer of the Year-verkiezing van Renault en Dacia aanwezig waren. Extra kers op de taart voor Stam Autobedrijven is dat ze óók de award Dacia ‘Dealer of the Year 2022’ wonnen, een prestatie van formaat.

Jan-Geerlof de Ruiter, algemeen directeur van Stam Autobedrijven, is zeer vereerd met de Renault ‘Dealer of the Year 2022’-prijs, welke ze ook voor Dacia hebben gewonnen. “Dit is een uitzonderlijke prestatie die gezamenlijk door alle Stam-collega’s in soms uitdagende omstandigheden is neergezet. Door focus op kwaliteit alsmede (volume-)doelstellingen hebben wij deze beide prijzen in de wacht weten te slepen. Als directie zijn wij trots hoe alle Stam-medewerkers, en die van onze partner Hans Jongerius, zich het afgelopen jaar hebben ingezet, waardoor wij onze klanten – de STAMbassadeurs – een optimale beleving van de merken Renault en Dacia konden geven. De ‘Dealer of the Year 2022’-prijs is hiervan de ultieme erkenning.”

“Graag wil ik Renault-dealer Stam van harte feliciteren met de ‘Dealer of the Year 2022’-prijs. Een mooie bekroning op alle inspanningen die in 2022 zijn geleverd om deze geweldige scores neer te zetten. Het afgelopen jaar stond voor Renault in het teken van de versnelde implementatie van het Renaulution-plan, nadat Renault Group zijn doelstellingen voor 2021 wist te overtreffen. Samen met de introductie van de nieuwe Renault Austral en de 100% elektrisch aangedreven bedrijfswagens – Kangoo en Master E-Tech electric – hebben we een uitstekende propositie om ons marktaandeel in 2023 te vergroten. Dat doen we samen met onze dealers die in het afgelopen jaar de schouders eronder hebben gezet en de vele uitdagingen met beide handen hebben aangepakt”, zegt Ted Boers, Sales Directeur bij Renault Nederland.

TWEEDE EN DERDE PLAATS

Behalve de winnaar zijn ook de tweede en derde best scorende dealers benoemd. Op de tweede plaats eindigde Autobedrijf Nieuwendijk en de derde plaats gaat naar Hedin Automotive.

over Renault