Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Tien jaar De Klussenier, tien jaar bedrijfsauto’s van Renault

Bedrijfswagens   TRAFIC

SCHIPHOL-RIJK – Renault heeft een belangrijk aandeel geleverd in het succesverhaal van De Klussenier. Tien jaar geleden gestart door het KlusHuis en inmiddels uitgegroeid tot een landelijk netwerk van klusprofessionals, die van meet af aan hebben kunnen vertrouwen op de bedrijfsauto’s van Renault. Onlangs is zelfs de vijfhonderdste afgeleverd: een gloednieuwe Renault Trafic.

GEKNIPT VOOR ONDERNEMENDE KLUSSERS
In een tijdsbestek van tien jaar is De Klussenier uitgegroeid tot een begrip. Steeds meer ondernemende vakmensen hebben zich aangesloten bij de franchiseformule. Ze hebben zich als Klusseniers gevestigd onder de paraplu van Het KlusHuis. Renault biedt hen bedrijfsauto’s die perfect aansluiten bij de kluswerkzaamheden.

De nieuwe generatie Trafic (leverbaar in meer dan vijftig versies!) is op veel punten verbeterd. Het interieur lijkt met alle aansluit- en opbergmogelijkheden meer en meer op een verlengstuk van het kantoor. Dat is juist voor Klusseniers van belang, omdat die veelal kantoor houden in hun auto. De stoelen en het stuurwiel zijn optimaal verstelbaar. De laadruimte is nog royaler en slimmer ingedeeld. Er zijn zelfs voorwerpen tot 4,15 meter lengte te vervoeren dankzij de mogelijkheid om deze onder de passagiersstoel door te schuiven.

De motoren zijn een toonbeeld van souplesse, kracht en zuinigheid: er is een verbruik mogelijk van minder dan 6,0 l/100 km. De verder geperfectioneerde ESP die rekening houdt met de belading, Extended Grip (betere tractie, met name op sneeuw en in modder), Hill Start Assist en Trailer Swing Control dragen bij aan de veiligheid.

Richard Bemelmans, die de vijfhonderdste Renault bedrijfsauto rijdt, is Klussenier in Amstenrade. Hij doet dit werk al sinds 2008 en is zeer tevreden over Renault. En zeker ook over de nieuwe Trafic, waarmee hij al de nodige kilometers heeft gemaakt.

Tags Bestelauto

over Renault Group