Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Unieke Renault Twizy in oplage van 15 stuks

Elektrische auto's

SCHIPHOL-RIJK – Rondrijden in een ultiem coole Renault Twizy én een geweldige reis naar Ibiza: het kan met de Renault Twizy Cool Summer Experience. Renault levert dit exclusieve pakket in samenwerking met Radio 538 om de beleving van de Renault Twizy naar een nog hoger niveau te tillen.

Slechts vijftien kopers krijgen de mogelijkheid zich te onderscheiden met de Renault Twizy Cool Summer Experience. Dit unieke pakket bestaat uit drie gedeelten: exclusieve accessoires, een Ibiza-experience en diverse goodies.

Exclusieve accessoires
Met de accessoires uit het Renault Twizy Cool Summer Experience-pakket kan de koper zijn Renault Twizy nóg meer karakter geven. Er zijn lichtmetalen wielen in een kleur naar keuze en de Parrot-module maakt het mogelijk om handsfree te bellen en te genieten van muziek via Streaming Bluetooth® Audio of een externe mediaspeler.
De speciaal ontwikkelde striping in de herkenbare SoMe-uitstraling van de Renault Twizy-campagne en de badge met uniek nummer (1 tot en met 15) vergroten de exclusiviteit van het pakket.

Ibiza-experience
Voor de ultieme Twizy-beleving bevat het pakket ook een vierdaagse reis voor twee personen naar party-eiland Ibiza. Daarbij inbegrepen zijn een verblijf voor vier nachten in de 538 Villa inclusief ontbijt, een barbecue, een boottocht én een bezoek aan de beroemde club Pacha. Geheel in deze partysfeer was Renault Twizy het afgelopen weekend ook aanwezig op het drukbezochte Pacha Festival in Amsterdam.

Goodies
Voor een blijvende experience krijgt de koper van de Renault Twizy Cool Summer Experience ook extra’s als een jaarabonnement op Louder Magazine, het Ultimate 538 Summer Music Pack en diverse leuke Pacha-goodies.

Het Renault Twizy Cool Summer Experience-pakket is leverbaar in een gelimiteerde oplage van slechts vijftien exemplaren voor 2.580 euro zonder lichtmetalen wielen, of 2.950 euro met lichtmetalen wielen.

foto's

over Renault Group