Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Vernieuwde Renault Espace vanaf 40.990 euro

ESPACE   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK – De vernieuwde Renault Espace heeft niet alleen het nieuwe, herkenbare Renault-front dat hem dynamischer maakt, ook is de CO2-uitstoot van de motoren gereduceerd. Alle versies van de populaire MPV hebben nu een groen energielabel B of C, met een lagere BPM-heffing tot gevolg. De vernieuwde Renault Espace is vanaf heden te bestellen en staat eind september bij de dealers in de showroom. De prijzen beginnen bij 40.990 euro.

De Renault Espace heeft niet alleen een nieuwe design-identiteit en schonere motoren, ook het leveringsgamma is gewijzigd. De ruime MPV is nu alleen nog verkrijgbaar als Grand Espace. Met de introductie van de Espace fase 4 is ook de uitvoering Celsium komen te vervallen. Deze wordt vervangen door de Dynamique met een rijkere uitrusting. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer elektrisch verwarmbare voorstoelen, parkeersensoren achter, zij-airbags achter en oprolbare zonneschermen voor de zijruiten van de achterportieren. De Dynamique-uitvoering is leverbaar vanaf 40.990 euro in combinatie met de 2.0T 16V 170 benzineversie. De dCi 150 Dynamique is er vanaf 44.990 euro. De meerprijs van een automatische transmissie bedraagt 3.000 euro.

Ook de tweede uitvoering, de Initiale, is luxer dan voorheen. Ten opzichte van de vorige Espace Initiale is de nieuwe versie extra uitgerust met lichtmetalen 17-inchwielen type Monterey, een separaat te openen achterruit en een achteruitrijcamera. De Initiale-uitvoering met benzinemotor kost 47.990 euro. De dCi 175 Initiale met standaard automaat staat voor 56.990 euro in de prijslijst.

Optiepakketten
Speciaal voor de Dynamique-uitvoering van de Espace zijn twee aantrekkelijke optiepakketten samengesteld. Het Pack Introduction, die tot en met 31 oktober is te bestellen, kost 995 euro en omvat bi-xenonkoplampen, koplampsproeiers, parkeersensoren vóór en achter, een achteruitrijcamera en een separaat te openen achterruit. De tweede, Pack Lumière, is zowel voor de Dynamique als de Initiale leverbaar. Voor een bedrag van 1.095 euro is de Renault Espace dan uitgerust met een panoramisch glazen schuifdak met zonnescherm en een bandenspanning-controlesysteem.

over Renault Group