Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Elegante Renault Mégane Coupé-Cabriolet per direct te bestellen

Vernieuwde Renault Mégane Coupé Cabriolet vanaf 34.490 euro

MEGANE   Personenauto's

SCHIPHOL-RIJK – Renault is gestart met de verkoop van de vernieuwde Mégane Coupé-Cabriolet. Het model is als laatste van de Mégane-familie voorzien van de nieuwe merkidentiteit die is geïntroduceerd door Laurens van den Acker. De Mégane Coupé-Cabriolet wordt standaard geleverd in de luxe Privilège-uitvoering en is per direct te bestellen voor prijzen vanaf 34.490 euro (incl. BTW en BPM).

De vernieuwde Renault Mégane Coupé-Cabriolet is direct herkenbaar aan de stijlvolle voorzijde met de chique LED-dagrijverlichting, de nieuw ontworpen voorbumper en het grote Renault-logo, dat het nieuwe familiegezicht van Renault vertegenwoordigt. Voor de aandrijving dient een krachtige, maar efficiënte Energy TCe 130-benzinemotor met stop-starttechniek, gekoppeld aan een handmatig te bedienen zesversnellingsbak.

De Mégane Coupé-Cabriolet wordt geleverd in de luxe Privilège uitvoering. Kopers kunnen rekenen op een royale standaarduitrusting met onder meer het R-Link multimedia- en navigatiesysteem, elektronisch geregelde airconditioning met twee klimaatzones, een regen- en lichtsensor, parkeersensoren met geluidssignaal en 17” lichtmetalen wielen. De unieke, elektrisch bedienbare hoogglans zwarte hardtop heeft het grootste panoramische dak in zijn klasse, terwijl het interieur kan worden verfraaid met lederen bekleding (optioneel) in de kleuren antraciet, rood-zwart of beige.

Ter gelegenheid van de introductie van de vernieuwde Mégane Coupé-Cabriolet biedt Renault het Pack Introduction aan. Dit pakket kost 295 euro en voegt de Renault Handsfree Card en elektrisch inklapbare buitenspiegels aan de uitrusting toe. Het voordeel bedraagt 395 euro.

over Renault Group