Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

120 Renaults Mégane voor Eiffel

Zakelijk dienstverlener Eiffel kiest voor Renault

Persbericht

Zakelijk dienstverlener Eiffel in Arnhem kiest voor de Renault Mégane. Op 3 november namen 120 medewerkers van het bedrijf hun schone en bijtellingsvriendelijke Renault Mégane in ontvangst; een auto die om meerdere redenen interessant is voor Eiffel.

Dat Eiffel voor de Renault Mégane ENERGY dCi 110 stop & start eco2 heeft gekozen, is niet vreemd. Aangezien de medewerkers van Eiffel de auto’s zakelijk zullen rijden, is de keuze voor de Mégane met de schone dCi-dieselmotor voor beide partijen een zeer verstandige. Dankzij de CO2-uitstoot van slechts 90 g/km hoeven de nieuwe Mégane-rijders namelijk slechts 14% bijtelling te betalen. Het eveneens lage brandstofverbruik brengt op zijn beurt weer lagere brandstofkosten voor Eiffel met zich mee.

Bochane Groep

Renault dealer Bochane zorgde op 3 november voor een feestelijke aflevering van de Renaults Mégane. De Bochane Groep is de automotive partner voor Eiffel. Gezien de jarenlange prettige samenwerking heeft Eiffel gekozen voor de Bochane Groep en Renault. Met 20 vestigingen waarvan 13 Renault dealerbedrijven, een eigen autoschadebedrijf en rent afdeling is Bochane in staat de medewerkers van Eiffel op alle fronten mobiel te houden.

Zéér schoon

Er is echter nog een reden waarom Eiffel voor de Renaults Mégane heeft gekozen. Gerrit van Ginkel, Fleetmanager bij Eiffel, licht toe: ‘Wij zijn trots dat we in samenwerking met Renault Nederland, Bochane Groep en de leasemaatschappijen deze vernieuwing van ons wagenpark realiseren. Het resulteert voor ons in een verbetering in MVO, lagere bijtelling en besparing op de totale kosten.’

Renault Nederland heeft 13 juli jl. als eerste auto-importeur in Nederland het CO2-Bewust Certificaat niveau 3 in ontvangst genomen uit handen van KEMA en is dientengevolge de eerste auto-importeur in Nederland die volledig volgens de CO2-Prestatieladder werkt.

over Renault Group