Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Voor een nog aangenamere rijervaring

De gloednieuwe Renault Trafic Combi en de gloednieuwe Renault SpaceClass

TRAFIC

Renault onthult zijn nieuwe Trafic-reeks voor personenvervoer in twee uitvoeringen. De gloednieuwe Renault Trafic is verkrijgbaar als Combi, voor een groot aantal passagiers, of als SpaceClass, voor het vervoer van VIP-klanten. Het DNA van de Trafic is nu sterker dan ooit, met een krachtiger design, een geoptimaliseerd interieur, meer motoren om uit te kiezen en veiligere prestaties.

De nieuwe New Trafic Combi is bijzonder geschikt voor grote gezinnen alsmede bedrijven en lokale overheden die diensten aanbieden voor het verplaatsen van mensen. Hij beantwoordt aan de vraag naar meer modulaire zitplaatsen, zonder in te boeten aan comfort en opbergruimte.

De nieuwe Renault SpaceClass is bestemd voor de veeleisende klant die op zoek is naar veelzijdigheid, ruimte en exclusief comfort.

– Klanten die op avontuur willen, zullen precies vinden wat ze nodig hebben met de Escapade-versie. Deze uitvoering is ontworpen als recreatievoertuig, de zitbank kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een bed (maximaal 1,90 meter lang). De uitneembare tafel en het extra leeslampje aan de zijkant maken hem tot de perfecte metgezel voor een stressvrij uitstapje.

Prijzen van de Trafic Combi en de nieuwe SpaceClass worden in april gecommuniceerd. De modellen staan vanaf mei bij de Renault-dealer in de showroom.

“Met meer dan twee miljoen verkochte exemplaren in 40 jaar, versterkt Renault het DNA van zijn iconische Trafic met een nog fraaier design en meer prestaties en veiligheid, te beginnen met de versies voor personenvervoer. De New Renault Trafic Combi, voor personenvervoer, en de New Renault SpaceClass, voor het vervoer van VIP-klanten, zijn eleganter met een expressiever design, nieuwe rijassistentiesystemen en een breder motorenaanbod. Deze modellen passen perfect bij de behoeften van particuliere klanten die veel ruimte wensen. Aangezien ze zijn ontworpen voor lokale overheden en grote gezinnen, VIP-vervoerdiensten en klanten die op zoek zijn naar avontuur, zal iedereen zeker vinden wat hij zoekt. Wat betreft de commerciële versie van de New Renault Trafic, die komt eind 2021.”

Jean-Baptiste Mauduit, Commercieel Directeur Vans, Groupe Renault.

Lees het volledige persdossier in de bijlage.

over Renault Group