Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Nieuwe merkidentiteit voor Renault Mégane Coupé-Cabriolet

Première nieuwe Renault Mégane Coupé-Cabriolet op de Autosalon van Brussel

MEGANE   Personenauto's

Renault completeert het nieuwe gamma van de Mégane. Na de Mégane Hatchback, de Mégane Coupé en de Mégane Estate is nu ook de Mégane Coupé-Cabriolet voorzien van de nieuwe voorzijde die de nieuwe merkidentiteit van Renault vertegenwoordigt. De Mégane Coupé-Cabriolet wordt ook van het multimediasysteem R-Link voorzien. De nieuwe Renault Mégane Coupé-Cabriolet debuteert in januari 2014 op de Autosalon van Brussel. De levering start in maart.

De nieuwe voorzijde van de Mégane Coupé-Cabriolet staat symbool voor de nieuwe designrichting die Renault is ingeslagen. Dankzij de nieuw ontworpen voorbumper en het grote Renault-logo op een glanzend zwarte achtergrond oogt de Mégane Coupé-Cabriolet zowaar nóg eleganter.

Het moderne karakter van Renault komt tot uiting in het nieuwe multimediasysteem R-Link, dat voor de meeste Renault-modellen al verkrijgbaar is. De talloze functies van R-Link zijn te bedienen via het 7-inch touchscreen en de multifunctionele joystick op de middenconsole.

De Renault Mégane Coupé-Cabriolet onderscheidt zich nog steeds met het grootste panoramische dak in zijn segment. Met de elektrisch bedienbare hardtop gesloten, genieten de inzittenden van een enorme lichtinval in het passagierscompartiment.
Met het dak geopend biedt de Mégane Coupé-Cabriolet een unieke rijervaring dankzij het ruitje achter de inzittenden, dat turbulentie in het interieur bij snelheden tot zo’n 90 km/uur tot een minimum beperkt. Voor optimaal comfort bij hogere snelheid is een optioneel windscherm verkrijgbaar, dat achter de twee voorstoelen kan worden gemonteerd.

Prijzen worden begin 2014 bekend gemaakt.

Tags Autosalon

over Renault Group