Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault Bedrijfswagens presenteert Trafic Shop & Go op BouwBeurs 2023

Van 6 tot en met 10 februari vindt de BouwBeurs plaats in de Jaarbeurs Utrecht, de grootste beurs voor de Nederlandse bouwsector. Een editie die in het teken staat van innovatie, verduurzaming en circulariteit. Waarden die ook bij Renault Bedrijfswagens hoog in het vaandel staan. Om die reden pakt Renault Bedrijfswagens onder meer uit met de Kangoo E-Tech electric Open Sesame en een nieuwe uitvoering van de Trafic: de Shop & Go. Renault Bedrijfswagens is te vinden op stand 12.A068.

TRAFIC SHOP & GO: DIRECT KLAAR VOOR ELKE KLUS

Op de BouwBeurs 2023 introduceert Renault de nieuwe Trafic Shop & Go. Deze extra aantrekkelijke Trafic is voorzien van een doordachte, rijke uitrusting en is binnen 30 dagen leverbaar*. Handige ‘tools’ als een volledig betimmerde laadruimte en een afgewerkte en beschermende laadvloer behoren tot de standdaarduitsrusting van deze nieuwe uitvoering, evenals stoere side-bars – omdat het oog ook wat wil. Het klussen kan dus meteen beginnen.

De nieuwe Renault Trafic Shop & Go is verkrijgbaar in vier carrosseriekleuren en tijdelijk biedt Renault 0% rente op dit nieuwe model bij financial lease (normaliter 1,9%). Renault breidt het Shop & Go-uitrustingniveau in de loop van 2023 verder uit met meer modellen van Renault Bedrijfswagens.

BESTELAUTO VAN HET JAAR 2023

De Renault Kangoo E-Tech electric Open Sesame is recent verkozen tot Bestelauto van het Jaar 2023. De vakjury prijst in het bijzonder de functionaliteit, het omvangrijke leveringsgamma en de aantrekkelijke prijsstelling van de 100% elektrische bestelauto van Renault Bedrijfswagens. Bovendien beschikt de nieuwe Kangoo E-Tech electric – die een actieradius tot 300 km en een trekgewicht tot 1.500 kg heeft – over het handige Open Sesame-systeem, een extra grote zijdeur-opening van 1,45 meter die in- en uitladen vergemakkelijkt.

LANGSTE LAADLENGTE IN ZIJN KLASSE

Nog meer ruimte nodig? Bezoekers van de BouwBeurs kunnen ook kennismaken met de Renault Trafic L2 Work Edition. Deze ruime bestelauto beschikt over een laadlengte van 4,15 meter, de langste in zijn klasse. Combineer dit met de rechthoekige vorm van de laadruimte en er ontstaat een riant laadvolume van maximaal 8,9 m3. Wie op de BouwBeurs 2023 achter het stuur van de Renault Trafic stapt, ontdekt ook zijn multitalent als mobiel kantoor. Met voldoende plek voor een laptop, werkdocumenten en andere benodigheden voor adminstratieve zaken onderweg.

Vind hier alle informatie over snel leverbare Renault bedrijfswagens.

OPENINGSTIJDEN BOUWBEURS 2023

BouwBeurs 2023 is geopend van 6 februari tot 10 februari. De beursvloer is op alle dagen geopend van 09:30 tot 17:30 uur, met uitzondering van 9 februari. Dan geldt 09:30 tot 20:30 uur. Bezoekers reizen het beste manier via OV naar de Jaarbeurs. Door woningbouw zijn parkeerterreinen P1 en P3 niet langer beschikbaar. Toch parkeren? Gebruik dan P4 of de P+R terreinen in de omgeving. Renault Bedrijfswagens is te vinden op stand 12.A068.

*De Shop & Go serie van de Renault Trafic, is vanaf eind februari beschikbaar in de showroom van de Renault dealer. Deze unieke serie is binnen dertig dagen leverbaar, zolang de voorraad strekt.

over Renault