Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Wereldpremière voor Renault op IAA MOBILITY MÜNCHEN 2021

MEGANE

Het merk Renault bevestigt dat het aanwezig zal zijn op IAA MOBILITY MÜNCHEN 2021, dat van 6 tot 12 september 2021 plaatsvindt in Messe München - Am Messeturm - 81829 München. Het programma van deze editie 2021 is rijk gevuld met een nieuwe auto die als wereldpremière wordt voorgesteld: de nieuwe 100% elektrische Renault Megane E-tech electric.

Renault zal vanaf maandag 6 september, de dag die voor de pers is voorbehouden, aanwezig zijn in Hal B1 met een stand die specifiek is ingericht voor de nieuwe, 100% elektrische Renault Megane E-tech electric. De persconferentie vindt plaats in de voormiddag en is live te volgen via livestream.

Voor de tweede persdag op dinsdag 7 september toont de Renault-stand naast de nieuwe 100% elektrische Renault Megane E-tech electric, de R5 Prototype en brengt het merk hulde aan de oude Renault 5 modellen met mythische versies die speciaal voor de gelegenheid werden geselecteerd.
Het nieuwe standconcept, “Renault studiault” gedoopt, zal voor het eerst worden getoond en zal een concept voorstellen waarmee de vorm van de stand kan worden aangepast aan de verschillende communicatieformaten: talkshows, videocontent die wordt geprojecteerd op mobiele schermen, tentoonstelling van oude auto’s en technologische demonstratiemodellen.

Het Renault-programma voor de beurs:

• 6 september: onthulling van 100% elektrische Renault Megane E-tech electric.
• 7 september: 100% elektrische Renault Megane E-tech electric., R5 Prototype, Renault 5 iconen
• 8 september: Mobilize
• 9 september: themadag rond het gamma E-tech-modellen van Renault
• 10, 11 en 12 september: 100% elektrische Renault Megane E-tech electric, R5 Prototype, themadag rond het gamma Renault E-tech-modellen

Op woensdag 8 september 2021, de eerste Business-dag, wordt de Renault-stand omgetoverd om Mobilize te verwelkomen, het merk dat gewijd is aan nieuwe mobiliteit en energie.

over Renault Group