Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen van Renault Clio en Captur

CAPTUR   CLIO

SCHIPHOL-RIJK – De Renault CLIO en CAPTUR zijn nu ook leverbaar in zakelijk aantrekkelijke Business-uitvoeringen. De fiscale waarde van deze rijk uitgeruste en gunstig geprijsde versies is zo laag mogelijk, voor een zo laag mogelijke bijtelling als de auto zowel zakelijk als privé gebruikt wordt.

Renault Clio en Captur driekwart voor

De CLIO Business Zen is leverbaar met de TCe 100 benzinemotor, maar ook met de TCe 100 Bi-Fuel-motor (benzine/lpg) en als uiterst efficiënte E-TECH Hybrid 140. De CAPTUR Business Zen is behalve de TCe 100 en TCe 100 Bi-Fuel ook beschikbaar met de TCe 130 GPF benzinemotor.

Specifiek voor de zeer zuinige CAPTUR E-TECH Plug-in Hybrid 160 is er de zakelijk aantrekkelijke Business E-TECH. Die heeft alles van de CAPTUR Business ZEN, maar dan met nog meer extra’s, waaronder volledige LED-verlichting voor en achter, 10” TFT instrumentencluster, Renault Multi-Sense, Renault Handsfree Card, elektronisch geregelde airconditioning en 17” lichtmetalen wielen. De Business E-TECH is beschikbaar vanaf september.

Zie voor meer informatie www.renault.nl/zakelijk/business-modellen.

Bekijk hier alle prijzen van de Business-uitvoeringen van de CLIO
Bekijk hier alle prijzen van de Business-uitvoeringen van de CAPTUR

over Renault Group