Renault Group white logo Alpine logo white Renault cars logo white Dacia logo white Alliance cars logo white

Renault maakt prijzen nieuwe MEGANE bekend

MEGANE

SCHIPHOL-RIJK – Renault maakt de prijzen bekend van de nieuwe MEGANE. Direct vanaf de introductie zijn verschillende varianten beschikbaar die niet alleen particulieren, maar vooral ook zakelijke klanten zullen aanspreken. Het aanbod bestaat uit zes uitrustingsniveaus, waaronder twee onder het nieuwe Business-label. Bovendien is de nieuwe MEGANE nu ook leverbaar met plug-in hybride-aandrijving.

Renault MEGANE, Renault MEGANE ESTATE en Renault MEGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid

Nieuwe Business-uitvoeringen voor de zakelijke klant

De Business-uitvoeringen zijn gunstig geprijsde versies met een zo laag mogelijke fiscale waarde. Die zijn extra aantrekkelijk voor wie een MEGANE zowel zakelijk als privé gebruikt en bijtelling moet betalen. De prijzen van de nieuwe Business-uitvoeringen (Business ZEN en Business Edition One) voor zakelijk rijders beginnen bij € 23.490,- voor de MEGANE Hatchback TCe 115 GPF Business ZEN. De netto bijtelling begint bij € 154,69. Voor de MEGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid 160 Business Zen (29 gram CO2/km) begint de netto bijtelling bij slechts € 206,04.

E-TECH Plug-in-Hybrid

De Renault MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid 160 is nieuw in het aanbod van geëlektrificeerde modellen van Renault. De efficiënte aandrijflijn met een systeemvermogen van 118 kW (160 pk) bestaat uit een nieuwe generatie 1,6-liter benzinemotor, twee elektromotoren en een innovatieve multi-mode transmissie zonder koppeling. Beide elektromotoren worden gevoed door een 9,8 kWh-batterij (400 volt) waarmee in stedelijk gebied een 100% elektrische actieradius tot 65 km mogelijk is (WLTP City). In de gecombineerde WLTP-cyclus bedraagt de elektrische range 50 km. De MEGANE E-TECH Plug-in Hybrid 160 is in eerste instantie leverbaar als Estate voor prijzen vanaf € 30.990,-.

“De Business-uitvoeringen zijn gunstig geprijsde versies met een zo laag mogelijke fiscale waarde”

Vernieuwd aanbod

Renault heeft het interieur van de MEGANE vernieuwd en het een modernere look gegeven door onder andere een nieuw 10,2” TFT-cluster in het dashboard te plaatsen. Via de centrale 9,3” touchscreen kunnen alle mogelijkheden van het Renault EASY LINK-multimediasysteem nog beter benut worden.

Verder is de vernieuwde MEGANE uitgerust met nieuwe rijassistentiesystemen, waaronder de Highway & Traffic Jam Companion, die een eerste stap naar autonoom rijden vertegenwoordigt. De nieuwe Pure Vision LED koplampen staan garant voor een nog beter zicht en comfort in de duisternis. Deze verlichting benadrukt bovendien het design en dynamische lijnen van de Renault MEGANE.

De nieuwe Renault MEGANE en MEGANE Estate E-TECH Plug-in Hybrid 160 zijn vanaf aankomend weekend te bestellen en staan vanaf september bij de Renault dealer.

over Renault Group